21.05.2018 Günlük İstatistik
 Toplam Ziyaretçi :  372041
AİLELER SAHİP ÇIKMIYOR MU?

Son günlerde medyada çıkan haberler, Devletimizin çeşitli kademesindeki yetkili- yetkisiz görevliler Bazı kamu kurumlarında çalışan yetkisiz hiç ilgisi olmayan görevlileri En üzücüsü de bundan çıkar sağlamaya yönelik emelleri olan bazı kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu adı altında faaliyet gösteren kişiler, Özürlü çocuk kelimesi bile geçti mi vay şöyle böyle feveranlar koparılıyor özürlü ile yaşayan aileler ve yakınlarının çektiği sıkıntılar gayretler hiçe sayılarak sahiplenme fetvaları veriliyor ,

Özürlüye gerçekten hizmet etmeyi şiar edinmiş ciddi kurum ve kuruluşlar eğitimciler hiçe sayılarak dünyada onlardan başka bu işi bilen yok yada en dürüst o yada devletin en üst kademesindeki en yetkili kişi o sadece onun dediği doğru başka doğru yok mantığı özürlü çocukları ailelerini, eğitimcilerini gönül vermiş insanları karalayıp yok saymaktan başka bir şey değildir.

Aile sıkıntısını çektiği bire bir yaşadığı bir parçası olan yavrusunu düşünmüyor da ondan menfaat sağlamayı uman çığırtkanlar özürlü üzerine edebiyat yapmaya çalışan lar mı düşünüyor.

Lütfen insaflı olalım insanları germeyelim, hoş görü hepimizin ortak paydası olsun unutmayalım Ülkemizde iyi iş yapan doğru dürüst insanlar çoğunluktadır. Onları karalamayalım küstürmeyelim şevklerini kırmayalım.

Artık eski cahillikler kalmadı herkes hakkını öğrendi ve çok kurum tarafından bilgilendiriliyorlar.

Aileler hakkından daha fazla alabilmenin yollarını araştırıyorlar, ne istediklerini de biliyorlar.

Kurumlar aile eğitimini iyi yapıyor ve yönlendiriyorlar kötü hiçbir zaman örnek olamaz olmamıştır da

İsteğimiz şudur: yapılanlara destek ol, yüreklendir ,hatayı eleştir ancak, tamamen yıkma, insaflı merhametli ol , iyileri yüreklendir.Yada kendine istismar edecek başka bir grup ara Özürlü, aile ve hizmet edenleri üzülmesinler, görevlerini daha da iyi yapsınlar.

İyilerin çoğunlukta olduğunu da unutma.

Muharrem ORHAN

İl Bulmaca